Wij ontwikkelen websites en webapplicaties

Wij zetten onze expertise graag in om samen met u te werken aan de beste oplossing passend bij het doel dat u voor ogen heeft. Van concept tot realisatie.

Neem contact op voor een gratis adviesgesprek!

Neem contact op

OffshoreWind.biz

In opdracht van Navingo hebben wij de nieuwssite OffshoreWind.biz geheel vernieuwd. Maandelijks worden ruim 300.000 pagina’s geserveerd met het laatste nieuws op het gebied van de offshore-industrie.

Wij hebben deze op WordPress ontwikkelde site in een modern jasje gestoken zonder het vertrouwde OffshoreWind gevoel te verliezen. Voor deze nieuwe vormgeving hebben we koppelingen gemaakt met de OffshoreWind vacature database en de OffshoreWind Business Guide. Tevens hebben wij de laadtijd van de website gereduceerd door op meerdere fronten caching te implementeren en bronbestanden te optimaliseren.

Nieuw toegevoegd aan de site zijn de video sectie en de Vessel database. Hiervoor hebben wij een WordPress plugin en een externe applicatie ontwikkeld om het beheer en de integratie met de website zo eenvoudig mogelijk te houden. Mobiele bezoekers zullen voortaan automatisch worden doorverwezen naar de nieuwe mobiele versie van de website.

bekijk website

eConcepts
Kerkstraat 42
6941 AH Didam
0316 220266
info@econcepts.nl

Volg ons op

Meld u aan voor onze nieuwsbrief