eConcepts, veel meer dan websites alleen!

Wij zijn gespecialiseerd in webdesign en webdevelopment. Daarnaast voorzien wij u graag van webhosting en kunnen wij u de webmarketing uit handen nemen.

Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek!

Neem contact op

Webdesign

Wij geloven niet in kant en klare ontwerpen. Het ontwerp is bepalend voor de gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid van de website. Daarnaast wilt u met uw website een beeld uitstralen dat aansluit bij het imago van uw bedrijf en uw doelgroep aanspreekt. Onze ontwerper zet uw ideeën graag om in een concept.

Wij houden rekening met de mobiele gebruikers van uw website. Afhankelijk van uw doelgroep kan het aandeel van bezoekers dat uw website op mobiele apparaten bezoekt oplopen tot maarliefst 50%. Een goed responsive webdesign biedt op mobiele apparaten een betere gebruikerservaring. Dit verlengt de levensduur van de nieuwe website en maakt in veel gevallen zelfs een mobiele app overbodig. Tevens hoeft u uw informatie slechts in één content management systeem te beheren.


Webdevelopment

Door gebruik te maken van best practices op het gebied software development streven wij ernaar top kwaliteit webapplicaties te leveren die meegroeien met uw wensen of die van uw klant.

Bij webapplicaties kunt u denken aan systemen om:

  • de inhoud van uw website en uw productaanbod te beheren
  • bezoekers in staat te stellen uw product of dienst te kopen, boeken of reserveren
  • veel voorkomende taken te automatiseren
  • uw medewerkers de mogelijkheid te bieden thuis te werken

Verder behoort ook tot de mogelijkheden:

  • koppelingen met externe applicaties zoals crm-, facturatie-, voorraadbeheer-, planning- of betalingssystemen.
  • koppelingen met Twitter, Facebook, Instagram en andere social media.

Ook interne bedrijfsprocessen kunnen in de vorm van een beveiligde webapplicatie worden geautomatiseerd. De door u geautoriseerde personen of medewerkers maken dan gebruik van de voor u op maat ontwikkelde applicatie in de cloud, waar en wanneer zij maar willen.


Webhosting

Voor het online plaatsen van uw website dient u te beschikken over webhosting. U huurt hiermee ruimte op één van onze servers waarop u uw website kunt plaatsen. Deze ruimte is bereikbaar voor bezoekers die uw domeinnaam bezoeken.

Het aantal bezoekers dat terugkomt wanneer uw website niet bereikbaar is, is vele malen kleiner dan het aantal bezoekers dat verder zal surfen naar de website van uw concurrent.

Daarom bieden wij hoge kwaliteit hosting aan bij één van de meest betrouwbare cloudhosting partijen van Nederland.

Wij monitoren onze servers voortdurend en belangrijke updates worden direct verwerkt. Backups van uw website worden dagelijks gemaakt en minimaal 6 weken lang opgeslagen op een geografisch gescheiden locatie.


Marketing en Zoekmachine Optimalisatie

Om de conversie van uw website te verhogen zullen op de eerste plaats zoekmachine optimalisatie technieken worden toegepast. Hierbij draait het voornamelijk om de opbouw en de content van uw website met de focus op de vooraf te bepalen zoekwoorden.

Verder kan door doelgericht gebruik te maken van social media, betaalde advertentiecampagnes en linkuitwisseling met eventuele partners of websites van derden het bereik van een website flink vergroot worden.

Wij bieden graag advies en ondersteuning in het maken van social media profielen en het opzetten van advertentiecampagnes.

eConcepts
Kerkstraat 42
6941 AH Didam
0316 220266
info@econcepts.nl

Volg ons op

Meld u aan voor onze nieuwsbrief